HONDENGEDRAG CENTRAAL


Jachttraining - Gedragstherapie - Privélessen - Workshops

JACHTTRAINING


Geen groepslessen tot eind 2020. Gedragstherapie en/of privéles is nog steeds mogelijk.

Bij Hondengedrag centraal is iedereen met een jachthond welkom om te komen trainen. Met de jachttraining richt ik mij in eerste instantie niet op het winnen van landelijke wedstrijden met uw hond, maar om op een positieve manier dat uit uw hond te halen wat erin zit. Het plezier met uw jachthond staat bij mij namelijk altijd voorop! Ik verzorg de trainingen van de puppy jachttraining tot en met de vervolg jachttraining (KNJV-C). Doorstromen naar B / A niveau is mogelijk door de samenwerking die wij hebben met een andere trainer.

Ik train op een positieve manier, dat wil zeggen dat het aanleren van de oefeningen zonder druk of dwang gebeurt. Een opvoeding zonder dwang of straf levert vrolijke, gehoorzame, baas gerichte (jacht) honden op. Tijdens de les gebruiken we een jachtlijn met dubbele stop. Het gebruik van hondonvriendelijke materialen is bij mij niet toegestaan.

Om de jachttraining zo gevarieerd mogelijk aan te kunnen bieden, train ik op verschillende locaties. De jachttrainingen vinden plaats in de regio Nijmegen, Wijchen en Beuningen.

 

Puppy jachttraining, Jachthondenschool, Jachttraining, Gedragstherapie, Privéles hond, Privé jachttraining, jachthondentraining, Nijmegen, Wijchen, Beuningen en Arnhem.

© Hondengedrag centraal – 2020 Alle Rechten Gereserveerd. Gemaakt door Colorsone