HONDENGEDRAG CENTRAAL


Gedragstherapie, jachttraining of privélessen voor uw hond

JACHTTRAINING


Start puppy- en junior jachttraining in september!

 

Bij Hondengedrag centraal richt ik mij met de jachttraining in eerste instantie niet op het winnen van landelijke wedstrijden met uw hond, maar om op een positieve manier dat uit uw hond te halen wat erin zit. Het plezier met uw jacht hond staat bij mij namelijk altijd voorop!

Ik train op een positieve manier, dat wil zeggen dat het aanleren van de oefeningen zonder druk of dwang gebeurt. Een opvoeding zonder dwang of straf levert vrolijke, gehoorzame, baas gerichte (jacht) honden op. Tijdens de les gebruiken we een jachtlijn met dubbele stop. Het gebruik van hondonvriendelijke materialen is bij mij niet toegestaan. Ook het geven van een ruk aan de riem of een scheld kanonnade naar uw hond is bij Hondengedrag centraal niet toegestaan.

Om de jachttraining zo gevarieerd mogelijk aan te kunnen bieden, train ik op verschillende locaties. De jachttrainingen vinden plaats in de regio Nijmegen, Wijchen en Beuningen.

 

 

Hondenschool, Jachttraining, Puppycursus, Gedragstherapie, Priveles hond, jachthondentraining, Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Arnhem en Doetinchem, jachthond, hond, hondentraining.

© Hondengedrag centraal – 2020 Alle Rechten Gereserveerd. Gemaakt door Colorsone